香港 IG 洗版的「 美肌零食」!不但美味可口 ,讓肌膚越食越白滑!

 

相信很多女生們都禁不住零食的誘惑,尤其在辦公室工作到悶悶地,又口痕痕,就好想用味覺來慰藉一下自己,但又怕肥又怕不健康,每次吃完都罪惡感爆棚,心情極度矛盾。小編發現最近香港女生們都在IG瘋傳這款「辦公室零食」!

▲ HARUHADA 推出2款辦公室OL最愛的「 美肌零食」,有 提子味軟糖乳酸菌軟糖 2種,不但美味可口,更有美肌健康功效,讓肌膚越食越白滑!

 

View this post on Instagram

📮「愈食愈靚系列- 食得到既美容產品」 _ 甜品係女人恩物,零食都係😂 但食得黎又可以美容既就比較少見。 _ 今次試食左兩種口味既糖, 乳酸菌味同提子味(白藜蘆醇), 兩款糖其實都比一般糖果少糖份, 仲加左美容成份, 好似乳酸菌,就咁聽個名就知幫助腸胃蠕動, 可以清腸胃,令皮膚健康, 但唔知點解一聽乳酸菌就會諗起益力多味,所以當食落去既時候唔係尼個味就有少少失落。 所以兩款黎講較鍾意食提子味,因為真係同食出面既軟糖味無分別,但就有維C美白成份,食完又靚左,岩大家忍唔到 口又想靚靚既時間食。 _ 📌香港SASA #肥妹豬用途在家 #肥妹豬 #trial_beautyProduct _ #零食#香港 #低卡#糖 #美容 #cute #sweet #break #snack #happy #eat #beauty #hot #trial #PR_gift #sasahk_official#haruhada

A post shared by Cook With JANE (@cook_with_jane) on

 

提子味軟糖含白藜蘆醇,超強抗氧化功效,皮膚越食越靚,乳酪軟糖 (添加乳酸菌),每3粒含100億乳酸菌,幫助消化,有助腸道蠕動,讓你越食越健康,既可滿足你口痕慾望,以後可以放肆地品嘗啦!

另外還有有桃子味及茘枝味軟糖,適合愛美的OL隨時在 Office 輕鬆食用!

 

 

 

 

 

 

 

SOURCE : HARUHADA